donderdag 19 november 2015

Vier weken workshops in het Medialab.


Vier weken workshops in het Medialab.

Zondag 25 oktober zijn Yvonne Willemsen en ondergetekende weer op dit heerlijke eiland geland om vier weken les te geven. Ons onderkomen is een appartement in Schelpwijk, een buurt in het noordoosten van Willemstad. Waakhond Sascha kent ons gelukkig vrij snel en blaft na een dag al niet meer naar ons wanneer wij het hek binnengaan.

's Morgens geef ik de workshops aan de leerlingen en 's middags is het de beurt aan Yvonne om de nascholingsworkshops aan de leerkrachten van het RKCS te geven.

Leuk dat er steeds zo veel belangstelling van de scholen voor de workshops is. Alle  lessen waren snel vol geboekt. Dit keer is het Marnixcollege Cas Cora grootafnemer en is er iedere week een klas van deze VSBO.
Zowel de jonge als de oudere leerlingen storten zich met volle overgave op de opdrachten. Pauzes worden zelfs vergeten. Het samen terugkijken naar de gemaakte filmpjes aan het einde van iedere workshop levert steevast veel hilariteit op.

Naast zonnebakken op het strand, snorkelen en heerlijk uit eten, bezochten we het concert van good old Barry Hay in Club 27. 
Na de intocht van Sinterklaas nog hier te hebben meegemaakt, vertrekken we zondag de 22e november weer naar ons koude kikkerlandje.


Marja Hedeman


Klei animaties op de Ipad met de app Stop Motion

 
 Een compilatie van enkele klei-animatiesVan klein naar groot: filmen met Ipad of camera1 opmerking:

  1. Wij zijn een erkende geldschieter die in 2000 is opgericht. We bedienen meer dan 60 landen met meer dan 200.000 agentschappen over de hele wereld. Solliciteer voor zakelijke of persoonlijke leningen, schuldconsolidatie, woningkrediet, hypotheeklening, projectlening, voor meer informatie Bezoek ons vandaag nog! E-mail: lendingcashhelpdesk@gmail.com
    whatsapp : +91 9108256518

    BeantwoordenVerwijderen