vrijdag 24 oktober 2014

tot ziens

De laatste workshop gegeven. De laatste bus uitgezwaaid. Met Renny en Gerda geknuffeld. En dan is het klaar. Een intensieve periode van leven en werken. Fijn om even uit mijn eigen sfeer te zijn.
De leerlingen in Curacao zijn zonder uitzondering lief. Eigenlijk net zo als in de rest van de wereld. Leergierig en enthousiast over wat ik ze aanbied.

Door Taal met filmtechnieken zeer persoonlijke visualisaties maken.  Mijn aanpak en de aanspraak op het persoonlijk verhaal naar waar ik naar op zoek ben, raakt iedere workshopdeelnemer. Met weinig instructie, met veel inspiratie en coaching komen tot een persoonlijke boodschap. Waar ze trots op zijn en dat door ieder in hun omgeving gezien wil worden en bekeken. Leerling, leraren, familie, vrienden en kennissen. Zo'n 120 filmproducties haalden ruim 3300 view en over de 4500 minuten feitelijk kijkgedrag. Dus drie etmalen bekeken. Gezien de  betrokkenheid van de doelgroep is dit zeer hoog.

Niet alleen vrienden gemaakt in de bibliotheek (groetjes Monifa, Marijke en Angelo)  en op de Universiteit van Curacao ook in de club Rock Beach ontstonden warme vriendschappen. En Margreet is een wonder van warme ontvangst. Leuke diners en gesprekken. Ik weet een ding zeker. De eilanden zijn nog niet klaar met me.

Hierna nog wat foto's van mijn avonturen op de fiets en eilanden. Heerlijk op pad langs paden die geen pad willen zijn en wegen geen weg.

 bij Grote Berg
 mijn kamer op Berg Altena bij Herman
 Pic Paradis na de hel van de beklimming
 Indiaanse rotstekeningen
 die rare boom overal op de eilanden, met een stoel bij veel bushaltes
 vis bij Playa Grandi op de Westpunt
Brood en begrafenis is een fijne combinatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten